Citakan:-

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan ieu nga-"clear"-keun margin;

sering digunakeun saméméh lulugu keur mastikeun yén lulugu bakal bisa legana minuhan kaca.

Keur detil XHTML téhnis tempo Dokumén. atawa Dokumén dina Basa Inggris