Citakan:Age in days

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.

This template returns the number of days between two dates. If the second set of parameters is not included it will automatically calculate the days between a given date and today. To use type:

{{age in days|month1= |day1= |year1= |month2= |day2= | year2=}}, or with unnames parameters:
{{age in days|year1|month1|day1|year2|month2|day2}} or
{{age in days|year1|month1|day1}}