Citakan:Kotak info basa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
colspan=3 style="text-align: center; font-size: 125%; font-weight: bold; color: black; background-color: Default" | Ngaran basa
Dipaké di
Wewengkon
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • {{{name}}}
colspan=3 style="text-align: center; color: black; background-color: Default" | Kode-kode basa
ISO 639-1 Teu aya
ISO 639-2
ISO 639-3
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Catetan[édit | sunting sumber]

Citakan ieu dicandak ti Templat:Infobox Bahasa nu aya di Wikipédia Basa Indonésia. Fungsina bisa teu sarua jeung baturna nu aya di Wikipédia Basa Inggris. Jagana, mugi-mugi tiasa dijieun Citakan:Kotak info basa2 nu dicandak ti Wikipedia Basa Inggris