Citakan:Tingali ogé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Searchtool.svg
 Tingali ogé: [[{{{1}}}|{{{1}}}]].
[view] [edit] Dokuméntasi
Dokuméntasi citakan ieu dikaluarkeun tina Citakan:Tingali ogé/doc [edit]

{{Tingali ogé}} digunakeun keur informasi tingali ogé nu jumlahna teu pati loba dina lulugu Bagian artikel numutkeun Wikipedia:Panduan layout.

Cara maké[édit | sunting sumber]

{{Tingali ogé|Artikel 1|...|Artikel 15}}

Conto[édit | sunting sumber]

Code Result
{{tingali ogé}}
Searchtool.svg
 Tingali ogé: [[{{{1}}}|{{{1}}}]].
{{tingali ogé|Artikel}}
Searchtool.svg
 Tingali ogé: Artikel.
{{tingali ogé|Artikel|Artikel}}
Searchtool.svg
 Tingali ogé: Artikel jeung Artikel.
{{tingali ogé|Artikel|Artikel|Artikel}}
Searchtool.svg
 Tingali ogé: Artikel, Artikel, jeung Artikel.

jeung satuluyna nepi ka ~10 paraméter.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]