Cities XL 2011

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Cities XL 2011
250px
Sampul Cities xl 2011
Pamekar Focus Home Interactive
Penerbit Focus Home Interactive
Séri Cities XL
Sistem operasi Microsoft Windows
Kaping rilis 14 Oktober 2010
Kategori kaulinan Simuloator kota
Mode kaulinan Pamaén tunggal
Bates umur pamaén Citakan:Vgratings Citakan:Vgratings Citakan:Vgratings

Cities XL 2011 nyaéta hiji simulator kota nu dimekarkeun ku Focus Home Interactive. Kaulinan ieu museur kana mode pamaén tunggal. Cities XL 2011 dirilis dina 14 Oktober 2010. Fitur-fitur anyar kaasup wangunan jeung peta, paningkatan transportasi umum, paningkatan sistim pajak, sarta pilihan dagang nu dialuskeun.[1]

Pamekaran[édit | sunting sumber]

Kaulinan ieu sacara resmi dipublikasikeun ku Focus Home Interactive, nu nyandak alih lisénsi kaulinan ieu nalika Monte Cristo tutup ku sabab panjualan buruk Cities XL.[1][2]

Rilis[édit | sunting sumber]

Cities XL 2011 dirilis dina 14 Oktober 2010.[3]

Panarimaan[édit | sunting sumber]

 Peunteun
Skor agrégat
Aggregator Peunteun
GameRankings 75%[4]
Metacritic 70 ti 100[5]
Skor review
Publikasi Skor
GameZone 7 ti 10[6]
IGN 7.0 ti 10[7]
PC Gamer BR 71%[5]


Cities XL 2011 narima peunteun rata-rata.[5] IGN nerangkeun yén kaulinan ieu "kawas anu saméméhna, dikurang mode multi-pamaén" sarta nyindekkeun yén kaulinan ieu "teu boga loba nu anyar nu ditawarkeun". Pameunteunanna tapi muji mode latihan jeung grafisna.[7] GameZone ngabandingkeun Cities XL 2011 jeung Civilization IV sarta nyindekkeun yén "sametawis kirangna tujuan atanapi carita kaulinan moal cocog jeung sababaraha pamaén, heunteu boga harti ngaganggu alam candu Cities XL 2011".[6]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b "Focus Home Interactive announces Cities XL 2011". Focus Home Interactive. 4 Juli 2010. Diakses pada 21 Séptémber 2010. 
  2. Priest, Simon (2010-05-28). "Cities XL developer Monte Cristo Games closes doors "this week"". StrategyInformer. Diakses pada 25 Séptémber 2010. 
  3. "Cities XL 2011". Focus Home Interactive. Diakses pada 27 Séptémber 2010. 
  4. "Cities XL 2011". GameRankings. Diakses pada 6 Pébruari 2011. 
  5. a b c "Cities XL 2011". Metacritic. Diakses pada 6 Pébruari 2011. 
  6. a b Splechta, Mike (2010-11-18). "Cities XL 2011". GameZone. Diakses pada 6 Pébruari 2011. 
  7. a b Johnson, Neilie (2010-11-16). "Cities XL 2011 Review". IGN. Diakses pada 6 Pébruari 2011. 

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]