Damdaman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Damdaman nyaéta kaulinan anu maké mikir lantaran butuh stratégi sangkan buah dam urang teu béak dihakan ku buah dam batur anu jadi lawan urang.

Palaturan[édit | sunting sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg