Diaré

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Diaré nyaéta hiji panyakit nu nyababkeun pasén sering miceun tur éncér pisan. Di nagara dunya katilu, diaré mangrupakeun sabab pangumumna kana maotna balita, sarta geus ngorbankeun leuwih di 1,5 yuta nyawa saban taunna.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Référénsi[édit | sunting sumber]

  • Caldarella, M. Visceral Sensitivity and Symptoms in Patients with Constipation- or Diarrhea-predominant Irritable Bowel Syndrome (IBS). The American Journal of Gastroenterology, Volume 100 Issue 2 Page 383 - February 2005.
  • Choi, Y. Fats, Fructose May Contribute to IBS Symptoms. ACG 68th Annual Scientific Meeting: Abstract 21, presented Oct. 13, 2003; Abstract 547, presented Oct. 14, 2003.
  • Van Vorous, Heather. Eating for IBS. 2000. ISBN 1-56924-600-9. Excerpted with author's permission at Help for Irritable Bowel Syndrome (see IBS Diet Section)
  • Whorwell, PJ. Bran and irritable bowel syndrome: time for reappraisal. Lancet. 1994 Jul 2;344(8914):39-40.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg