Flexi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

TelkomFlexi nyaeta salah sahiji produk telepon fixed wireless FWA anu dikaluarkeun ku PT Telekomunikasi Indonesia, Tbk. Produk ieu leuwih dipikawanoh minangka "Flexi".

Pranala luar[édit | sunting sumber]


Telecom-icon.svg