Frank Lloyd Wright

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Frank Lloyd Wright
Frank Lloyd Wright LC-USZ62-36384.jpg
Profil
Nami Frank Lloyd Wright
Kawarganagaraan Amérika Sarikat
Gumelar Richland Center, Wisconsin, Amérika Sarikat 8 Juni 1867
Pupus Phoenix, Amérika Sarikat 9 April 1959 (yuswa 91)
Karir
Karya wangunan Robie House
Fallingwater
Johnson Wax Building
Solomon R. Guggenheim Museum
Taliesin
Proyék Florida Southern College

Frank Lloyd Wright (8 Juni 18679 April 1959) nyaéta saurang arsiték anu katelah dina mimiti jaman 1900-an. Padumukanna anu sok dilandi Robbie House nu rohangannya ditata kawas jalan nu pabalieut sareng jandéla kaca geométris. Buku The Wright 3 karya Blue Balliet ngagambarkeun kaayaan wangunan éta.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Replace this image male.svg