Hahayaman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Hahayaman nyaéta kaulinan lobaaneun anu salah saurangna jadi hayam, saurang nu lain jadi careuhna. Hayam diudag-udag careuh bari lulumpatan sanajan teu laluasa lantaran dihalang-halang nu séjén anu jadi pager.

Palaturan[édit | sunting sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg