Iklan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Iklan hartina wawaran komersil ngeunaan barang, layanan, pausahaan, atawa pamanggih nu diasongkeun ku nu boga kapentingan.


Nulis.jpg