Jajangkungan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jajangkungan atawa égrang nyaéta kaulinan leumpang maké awi dua anu aya panincakan.


Arjuna Wayang.jpg