Jajangkungan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ibing jajangkungan ti Karawang

Jajangkungan atawa égrang nyaéta kaulinan leumpang maké awi dua anu aya panincakan.

Nu leumpang maké jajangkungan katut nu ngajaga panto di New York City.
Tukang pos

Jajangkungan di Indonésia[édit | sunting sumber]

Jajangkungan di Indonésia biasa dipintonkeun atawa dipasanggirikeun nalika peringetan Proklamasi Kamerdékaan Indonésia, 17 Agustus. Vérsi séjénna diulinkeun ogé alika sunatan.

Catetan[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Arjuna Wayang.jpg