Jalan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jalan nyaeta taneuh umum nu dipake keur ngaliwatna jalma atawa angkutan.

Tempo oge[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg