Jean Simmons

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jean Simmons

Jean Merilyn Simmons (lahir 31 Januari 1929) mangrupakeun hiji aktris Inggris nu meunangkeun nominasi Oscar salaku aktris pangalusna. Anjeunna babar di Crouch Hill, London. Anjeunna mimiti mibanda karier di dunya film ti taun 1944.

Filmografi[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Walk filmische Leistungen.jpg