Jimmie Johnson

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jimmie Johnson

Jimmie Kenneth Johnson (babar di El Cajon, California, 17 September 1975) mangrupakeun seorang pembalap professional ti Amerika Serikat. Ayeuna anjeunna ngagabung sareng tim Hendrick Motorsports, jeung janten rekan satim tim Jeff Gordon. Jimmie Johnson sampai ka ayeuna nyekel rekor sabagai tukang balap NASCAR di era abad 21 nu mampu ngaraih opat gelar juara umum di opat taun berturut-turut.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg