John Lennon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
John Lennon

John Winston Ono Lennon (9 Oktober 19408 Désémber 1980) nyaéta penyanyi ti Inggris anu kasohor anggota The Beatles.


Nulis.jpg