Kali Yuga

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina ageman Hindu, Kali Yuga (Devanāgarī: कलियुग, lit. "Jaman Kali", "jaman goréng"), nyaeta salasahiji tina opat tahap atawa yuga nu diliwatan ku dunya.[1] Sacara tradisional, kalolobaan umat Hindu percaya yen Kali Yuga teh lilana 432,000 taun. Kali Yuga diaku oge tur dinyatakeun dina ajaran Sikh, di Guru Granth Sahib.[2]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]