Kategori:Disain grafis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Disain grafis nyaeta seni terapan tina gambar jeung teks nu disusun pikeun ngomunikasikeun hiji pesen. Bisa diterapkeun dina média siga print, médi élékétrinik, gambar gerak, animasi, packaging, isarat, identitas, jsb.

Artikel utama kategori ieu nyaeta Disain grafis.

Sumber:

Subkategori

Ieu kategori ngan boga subkategori di handap.

G