Lee Jinki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Lee Jinki leuwih dipikawanoh lamun dina panggungmah ngaranna Onew. Manéhna lahir di kota Guangmyeong, Gyeaonggi-do. Manéhna nya éta pamingpin grup SHINee sarta anggota anu pangkolotna diantara nu séjén. Manéhna asalna lahir ti S.M Academy Casting 2006. Onew gawé duét jeung Lee Hyun Ji, mantan anggota grup proyék Banana Girl, anu judulna Vanilla Love. Salian éta Onew oge gawé bareng Jessica ti Girls’ Generation anu judulna Il Nyeon Hu (one year later). Salian ti éta lee Jinki miboga julukan Dubu atawa Tofu.[1]


Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Edisi 8."My idol".terbit taun 2011.Kaca 61