Lima Situ Fuji

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tetempoan Gunung Fuji ti daérah Lima Situ

Lima Situ Fuji (富士五湖, Fuji goko) ayana satengah bunderan beulah kaléreun Gunung Fuji di Perfektur Yamanashi, Jepang, nyaéta:

Sakabéh situ/dano ngabogaan tempat nu éndah pikeun nempo Gunung Fuji, utama dina musim semi jeung gugur, nu némbongkeun sabagéan puncakna nu katutupan ku salju. Di situ-situ ieu ngarupakeun sisi kota sarta loba tempat nginep kaasup ogé tempat kémping, naék parahu, nguseup jeung rékréasi séjénna.

Sanggeus panon poe surup di Situ Shoji

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]