Lisénsi Dokumén Bébas GNU

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Lisénsi Dokumén Bébas GNU (GNU Free Documentation License, GFDL) nyaéta lisénsi copyleft pikeun eusi nu bébas. Disusun ku Free Software Foundation (FSF) pikeun proyék GNU. Téks resmi lisénsi vérsi 1.2 bisa ditingal di http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html.

Lisénsi ieu dipaké pikeun sarupaning nu ditulis ngeunaan cara migunakeun software, ogé pikeun tulisan séjén nu dipaké salaku acuan atawa pikeun nulungan anjeun dina naon baé.

Lisénsi ieu nyebutkeun yén anjeun diwidian pikeun nyalin atawa ngarubah tulisanana, sarta anjeun bisa ngajual salinan ieu. Mun anjeun ngajual dina jumlah nu réa, you have to make it easy for people make changes to it as well.

Wikipédia migunakeun lisénsi ieu, sarta ngarupakeun proyék pangbadagna nu migunakeun lisénsi ieu.

The Debian-legal group thinks that the GFDL is not always free. It does not meet their Free Software Guidelines.

You have to add the copyright notice and you have to say it is GFDL if you want to copy it.

Tempo ogé: Text Of The GNU Free Documentation License and the simplified version of it at Simple English GFDL.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Catetan: Wikipédia teu ngalayanan advis hukum

Nulis.jpg