Margaret Thatcher

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Margaret Thatcher (1999)

Margaret Hilda Roberts (October 13, 1925 – April 8, 2013) nya èta Perdana Menteri Britania Raya.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg