McDonald's

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

McDonald's (McDonald's Corporation), di Indonésia sering disebut McD. nyaéta jaringan rumah makan panggedéna di sakuliah dunya anu ngahidangkeun hamburger, hayam goréng, jeung sajabana nu dihidangkeun kalayan énggal-énggal.

Pausahaan ieu diadegkeun munggaran taun 1940 ku dua sadulur Dick jeung Mac McDonald anu satuluyna ngawanohkeun prinsip rumah makan siap saji taun 1948. Sedengkeun pausahaan nu ayeuna mangrupakeun hasil pangembangan Ray Kroc anu meuli McD tur satuluyna ngawanohkeun McD ka sakuliah dunya.


Nuvola apps file-manager.png