Pamaké:Ahonc

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia:Babel
Citakan:User uk
Citakan:User ru-4
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké

My name is Anatoliy. I am a bureaucrat of Ukrainian Wiktionary, a sysop of Wikimedia Commons, Test Wikipedia and Betawiki.

My page on Meta · My page on Commons