Pamaké:AlleborgoBot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

This is a bot owned by it:Utente:Alleborgo

Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Citakan:User it-3
Téang Basa pamaké