Pamaké:Jfblanc

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
Citakan:User oc-4
fr Cette personne parle le français comme langue maternelle.
Citakan:User es-3
Citakan:User cs-3
Citakan:User ca-3
Citakan:User it-3
Citakan:User la-3
Citakan:User sh-2
Citakan:User sk-2
Téang Basa pamaké

Flag of Occitania (with star).svg Welcome to my user page!

My username is Jfblanc.

«Talk to me» | E-Mail | Contributions


This wiki has 17.707 articles.

Lexic occitan-sondanés[édit | sunting sumber]

Occitan Sondanés
(fòrma
normala)
Sondanés
(fòrma de
deferéncia per
qualqu'un mai/
per se)
manjar dahar tuang / neda
beure inum leuet
escriure tulis serat
legir maca maos
doblidar poho hilap
se sèire diuk calik
se levar tangtung adeg
caminar leumpang papah