Pamaké:PixelBot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Téang Basa pamaké