Pamaké:Place Clichy

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Katerangan Babel Pamaké
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
el-3 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε προχωρημένου επιπέδου Ελληνικά.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
Pengguna berdasarkan bahasa

I am Place Clichy from fr.wiki.