Pamaké:TediBot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tong ninggalkeun pesen di dieu nya. Upami badé, mangga nyarios ka "Tedi"

Kiwari ... lamun teu kaburu mulang sarta sugan waktu teh aya keneh, kuring seja naratas heula desa di Sunda ah.

Nyieun berendelan dict.txt UTF-8 keur taratas artikel desa[édit | sunting sumber]

  • Taratas desa
{{TediBot-1
|kab1=
|kab1-kac1=
|kab1-kac1-d1= 
}}
  • Citakan daptar desa
{{TediBot-2
|kab1=
|kab1-kac1=
|kab1-kac1-d1= 
}}

Teu sampurna, perhatoskeun sesa {{{d?}}} teu kedah dikopi ka dict.txt