Pamrosésan sinyal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pamrosésan sinyal nyaéta analisis, interpretasi jeung manipulasi sinyal. Widang sinyal nu kaasup nyaéta sora, gambar, sinyal biologis saperti ECG, sinyal radar, jeung lian-lianna. Pamrosésan sinyal nu kawas kieu kaasup diantarna nyaeta nyimpen jeung rékonstruksi, misahkeun informasi tina noise (saperti idéntifikasi pesawat ku radar), komprési (saperti kompréi gambar), jeung ékstraksi fitur (saperti konvérsi omongan kana téks).

Jejer dina pamrosésan sinyal[édit | sunting sumber]

Tempo oge[édit | sunting sumber]