Paria

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Paria
Buah paria
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
Division: Magnoliophyta
Class: Magnoliopsida
Order: Violales
Family: Cucurbitaceae
Genus: Momordica
Species: M. charantia
Ngaran binomial
Momordica charantia
Descourt.

Paria (Momordica charantia, suku waluh-waluhan atawa Cucurbitaceae) nyaéta sarupaning pepelakan nu ngarambat kalayan buahna anu panjang rérégéan sarta seukeut tungtungna. Buahna anu rasana pait ilahar dikokolakeun minangka sayur atawa baso tahu.