Perkusi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Perkusi mangrupikeun alat musik tabeuh pentatonik sareng diatonik. Jenisna loba pisan. Ampir sadaya orkesta ngangge perkusi, misalna gamelan, loba pisan perkusina.


Nuvola apps juk.png