Pierce Brosnan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Brosnan dina Festival Film Cannes taun 2002.

Pierce Brendan Brosnan, OBE (babar 16 Mei 1953 di Navan, Country Meath, Irlandia) mangrupakeun saorang aktor film jeung televisi, produser film sareng aktivis lingkungan hidup, anu ayeuna nyekelan dua kewarganegaraan, nyaeta Irlandia jeung Amerika. Anjeunna terkenal sabagai salahsahiji pameran resmi James Bond dina opat seri film, nyaeta GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough sareng Die Another Day.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]