Poé Basa Ibu Internasional

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Shaheed Minar, atanapi monumen martir, anu aya di Kampus Universitas Dhaka, Bangladesh, miéling pangurbanan basa Bangla dina 21 Februari 1952

21 Pébruari dinyatakeun minangka Poé Basa Ibu Internasional ku UNESCO dina tanggal 17 Nopémber 1999.

Poé Basa Ibu Internasional asalna ti pangakuan internasional ka Poé Gerakan Basa anu dirayakeun di Bangladésh.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps bookcase.png