Public affairs

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Public affairs ngawengku kabeh watesan kaasup public policy saperti oge public administration, duanana raket pakait sarta ngagambarkeun kaayaan political science oge economics.

Diskusi kawijakan publik ngarupakeun hal umum jeung milukeun partisan, sarta urang nganggap yen partisipan dina diskusi kawijakan publik mibanda pandangan husus nu nempo leuwih jentre dina diskusi.

Public affairs, di bagean sejen, umumna ngaku bakal jadi non-partisan. Hal ieu museurkuen kana metoda adminitrasi publik, saperti nu geus kagambarkeun dina conto sajarah.

Public affairs bisa diartikeun ku "manajemen lembaga nu pakait jeung kauntungan" (Jeremy Kane, co-founder of EPPA, pan-European public affairs advisers).

Social activism kaasup kagiatan nu kawentar sarta commentary dina public affairs.

Jejer dina topik public affairs:


Nulis.jpg