Pulo Baker

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Baker
Pulo Baker
Géografi
Koordinat 0°11′41″N 176°28′46″W / 0.19472°N 176.47944°W / 0.19472; -176.47944
Lega 1,64 km² (63,3 mil²)
Titik pangluhurna 8 m (26 ft)
Nagara
Démografi
Populasi 0
Additional information
teu kagabung

Pulo Baker mangrupkaeun hiji atol nu teu didumukan, aya di beulah kaléreun ékuator dina Samudra Pasifik tengah kira-kira 3.100 km kidul-kuloneun Honolulu. Tatanggi nu pangdeukeutna, Pulo Howland, 68 km ka kalér.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Gnome-globe.svg