Roxette

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Roxette

Roxette nyaéta grup musik ti Swédia anu anggotana 2 urang Pér Gessle, sarta Marie Fredriksson. Grup musik ieu dijieun warsih 1986. Grup musik ieu ngaluarkeun albeum diantarana : The Heartland Cafe, Pearls of Passion, Look Sharp!, Joyride, Crash! Boom! Bang!, Roxette's Greatest Hits Don't Bore Us - Get To The Chorus, Baladas en Espanol, Have a Nice Day, Room Service, The Ballad Hits, The Pop Hits dan A Collection Of Roxette Hits! Their 20 Greatest Songs!.


Nulis.jpg