Santiago, Cilé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Santiago, Cilé.

Santiago (Basa Spanyol: Santiago de Chile) nyaeta ibu kota sakaligus kota panggedena di Cilé. Pangeusina 5.428.590 jiwa (2002).

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg