Semafor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Telegraf optikal boga Claude Chappe di Litermont deukeut Nalbach, Jerman.
Diagram anu ngagambarkeun jelema keur ngeupeul 2 bandera semafor sabage aksara "P"
Munara semafor Chappe deukeuteun Saverne, Prancis

Semafor atawa telegraf optis ngarupakeun alat pikeun ngirimkeun informasi make bantuan sinyal visual,

Sajarah[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg