Setir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

setir asalna tina basa Walanda stuur paranti ngamudi mobil anu bangunna bunder, di jero kapal udara gé sok aya setirna,lamun nyekelan setir waktu mobil jalan disebutna nyetir anu ampir sarua jeung setang[1].

Referensi[édit | sunting sumber]

  1. Danadibrata,R.A.2006.Kamus Basa Sunda.Bandung:Kiblat Kaca 632
Nulis.jpg