Sienna Guillory

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sienna Guillory.

Sienna Tiggy Guillory (nami bekenna Sienna Guillory atau inisialna SG) adalah bintang film sareng TV oge tilas saorang model terkemuka Britania Raya kalahiran Northamptonshire, Inggris.

Profil[édit | sunting sumber]

Guillory babar kaping 16 Maret 1975. Putri ti pasangan gitaris Anglo-Kuba (almarhum) Issac Guillory, sareng istri kahijina, Tina.

Guillory saseseurna tampil dina film-film anu bertemakeun fiksi jeung action. Sapertos Resident Evil: Apocalypse, Eragon, The Time Machine, jeung sajabana. Salain ti nu kitu, Guillory juga seeur ngabintangan film-film TV anu seeurnya diputer di channel TV Inggris ITV jeung BBC.

Guillory nikah taun 1997 sareng aktor Inggris, Nick Moran. Tapi kaduana cerai tahun 2000. Dan pada taun 2003, Guillory nikah deui sareng aktor Inggris katurunan Italia, anu namana Enzo Cilenti.

Pasangan Guillory-Cilenti menetap di Los Angeles, Amerika Serikat sareng di London, Inggris. Tapi sejak pertengahan 2007, mereka berdua tos mutuskeun bade tinggal di Los Angeles.

Biodata[édit | sunting sumber]

  • Nami lengkap: Sienna Tiggy Guillory
  • Tempat, Tanggal Babar: Northamptonshire, Inggris, 16 Maret 1975
  • Status: Nikah sareng Enzo Cilenti
  • Taun aktif: 1996 - …

Kaca Kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca