Sistim informasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sistim informasi mangrupakeun kumpulan metode, praktek, algoritma jeung metodologi nu ngarobah data jadi informasi jeung pangarti nu dibutuhkeun oge mangpaat keur jalma nyorangan, kelompok nu jadi pamake di hiji organisasi atawa lembaga. Sistim ieu bisa ngawengku kombinasi praktek, informasi, jalma jeung tehnologi nu digeroh keur ngahontal tujuan nu ditangtukeun ku hiji organisasi

Sistem informasi bisa oge dihartikeun hiji proses fisik keur ngadukung hiji organisasi, carana ku ngempelkeun, ngokolakeun, neundeun jeung nalungtik data nu saterusna nyadiakeun infomasi pikeun ngahontal tujuan organisasi.


Nulis.jpg