Sung Jae-ki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sung Jae-ki(korea:성재기;成在基, 11 Séptémber, 1967 - 26 Juli, 2013) nyaéta saurang filsuf liberalism jeung Human right activists asal Koréa Kidul anu ngalahirkeun paham Association asal Korean male(남성연대 男性連帶).[1][2]

Référénsi[édit | sunting sumber]

Site link[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg