Televisi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Televisi (di Indonésia 'televisi' sacara teu resmi disebut TV, tivi, tévé atawa tipi), nyaéta hiji alat keur nangkep siaran nu aya gambaran. Kecap televisi asalna tina kecap tele jeung vision; nu hartina masing-masing nyaéta jauh (tele) jeung katempo (vision). Jadi televisi hartina katempo ti jarak nu jauh. Pamanggihan televisi disajajarkeun jeung pinanggihna roda, sabab kapanggihna televisi ieu bisa ngarobah peradaban dunya.

TV Braun HF1 Jerman taun 1959

Jenis televisi[édit | sunting sumber]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg