Timor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Timor nyaeta salahsahiji pulo nu aya di indonesia bagian tenggara. Timor kabagi jadi dua bagian, nyaeta timor kulon, sareng timor wetan nu ilahar oge disebat timor leste. Timor kulon kaasup ka bagin Negara Repulik Indonesia, sementara Timor bagian wetan kaasup wilayah timor leste.

Timor Leste[édit | sunting sumber]

mangga nuluykeun ka Timor Leste