Wikipedia:Cara asup log

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Naon perluna asup log Wikipédia?[édit | sunting sumber]

Nu penting, sagala éditan anjeun bakal dicirian maké ngaran anjeun.

Cara asup log[édit | sunting sumber]

Kahiji, pastikeun yén cookies difungsikeun na panyungsi anjeun (tempo ogé m:draft privacy policy)

Klik tumbu asup log ieu, atawa di punclut kaca ieu. Anjeun salajengna bakal disodoran formulir nu kudu dieusi ngaran pamaké jeung sandi anjeun. Mun anjeun can kungsi asup log, anjeun kudu ngasupkeun sandi anjeun dua kali.

Mun hayang, anjeun bisa ngasupkeun alamat surélék anjeun. Pamaké séjén bakal bisa ngirim surélék ka anjeun, tapi maranéhna moal nyaho alamat surélék anjeun.

Mun anjeun ngaklik kotak contang Inget kuring, nu tadina Inget sandi kuring liwat sési, anjeun teu kudu ngasupkeun sandi deui unggal asup ka Wikipédia tina komputer nu sarua.

Masalah asup log[édit | sunting sumber]

Mun anjeun geus asup log, tapi dina kaca nu kaluar salajengna anjeun katempona teu asup log, sigana ieu ukur masalah cookie. Ogé pastikeun yén setélan tanggal jeung wanci na komputer anjeun bener.

Cara nyetél préferénsi[édit | sunting sumber]

Klik tumbu préferénsi di punclut béh katuhu, di dinya anjeun bisa nyetél rupa-rupa:

  • Ngarobah sandi.
  • Ngarobah kulit, nu ngarobah panémbong kaca jala Wikipédiana.

Tempo Wikipédia:Pitulung préferénsi.

Kaca pamaké jeung Kaca omongan pamaké anjeun[édit | sunting sumber]

Salaku pamaké nu geus asup log, anjeun bisa nyieun kaca pamaké jeung kaca omongan pamaké anjeun sorangan. Nalika asup log, anjeun bakal nempo ngaran pamaké anjeun némbongan di punclut katuhu kacana. Ngaklik tumbu ieu bakal nganteur anjeun ka kaca pamaké anjeun, nu bisa diédit sakumaha kaca Wikipédia séjénna.

Pamaké biasana nuliskeun sababaraha hal pangwanoh ngeunaan dirina katut interésna dina kaca pamaké.

Anjeun ogé boga kaca omongan pamaké. Anjeun bisa asup ku cara ngaklik tumbu omongan kuring gigireun ngaran pamaké anjeun na punclut katuhu kaca. Batur bisa nulis pesen na kaca omongan pamaké anjeun ku jalan ngédit, nu salajengna bisa dijawab ku anjeun maké cara nu sarua. Tempo Wikipédia:Kaca pamaké jeung Wikipédia:Kaca obrolan pikeun leuwih jéntré.

Cara kaluar log[édit | sunting sumber]

Anjeun bisa kaluar log iraha baé ku jalan ngaklik tumbu kaluar log na punclut katuhu kaca.