Wikipedia:Dokuméntasi citakan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan nyaéta salasahiji fitur MediaWiki nu gunana éféktif pisan, tapi bisa ngabingungkeun ka pamaké-pamakaé anyar, bisa ogé ka pamaké nu geus mibanda pangalaman. Ku kituna citakan kedah disarengan jeung [[dokuméntasi].

Dokuméntasi citakan kedah nerangkeun naon gunana hiji citakan jeung kumaha makéna. Dokuméntasi kedahna mah teu matak ngalieurkeun jeung teu rumit sangkan pamaké tanpa raloba pangaweruh ngeunaan sintaks citakan nu hésé tiasa ngartos jeung bisa nganggoannana.

Naon eusina?[édit | sunting sumber]

Eusina misalna"

  • Kagunaan dasar
  • Paraméter
  • Conto pamakéan
  • Citakan nu patali
  • Kategori jeung interwiki

Tingali ogé[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg