Wikipedia:IRC

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wikipédia Sunda ngabogaan channel di IRC nu hususna nempo Nu anyar robah.

Pituduh keur konéksi[édit | sunting sumber]

MIRC[édit | sunting sumber]

Keur pamaké nu ngagunakeun IRC client MIRC, polah keur asup channel Wikipédia Sunda ngagunakeun IRC client :

  1. Dina layar status, ketik /server irc.wikimedia.org keur asup server
  2. Sanggeus kahubung jeung server, ketik /join #su.wikipedia keur asup ka channel #su.Wikipedia

Keur ningali Nu anyar robah[édit | sunting sumber]

Keur ngalakukeun konéksi :

  • Buka mIRC
  • Ketik /server irc.wikimedia.org (tungguan nepikeun proses konéksi berés)
  • Ketik /j #su.wikipedia (asup ka channel Nu anyar robah keur su.wikipedia) atawa
  • Ketik /j #su.wikiquote (asup ka channel Nu anyar robah keur su.wikiquote)