Wikipedia:Ngalanglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Di handap ieu didadarkeun sababaraha cara pikeun ngalanglang Wikipédia:

  • Néang artikel (kadang ditumpurkeun). Asupkeun naon nu ditéang ku anjeun kana kotak di lajur gigir, pencét "enter" na papan konci atawa pencét tombol Jung handapeun kotakna.
  • Tuturkeun tumbu ti hiji artikel ka artikel séjénna.
  • Klik tumbu kaca acak di lajur gigir.
  • Sungsi rupa-rupa kategori. Tempo Wikipédia:Sungsi.
  • Témbongkeun éditan nu geus dijieun na artikel-artikel Wikipédia anyaran ieu. Klik tumbu Parobahan anyar di lajur gigir.
  • Pigunakeun awaskeuneun anjeun pikeun ngalacak parobahan kana kaca-kaca nu tangtu (ukur pikeun nu asup log). Klik awaskeuneun na punclut kaca.
  • Panggihan kaca-kaca nu mibanda tumbu ka hiji kaca nu keur dibuka: klik Nu numbu ka dieu na lajur gigir.
  • Mangpaat kaca husus. Klik tumbu Kaca husus na lajur gigir.