Wikipedia:Pangwanoh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
1. Pangwanoh
2. Cara ngédit
3. Ngalanglang Wikipédia

Ningal kecap "édit" dina gambar di beulah katuhu? Dina Wikipédia, anjeun bisa ngédit artikel saharita, tanpa kudu asup log.

Naon ari Wikipédia téh?

Klik édit pikeun ngarobah tulisan dina eusi kaca

Wikipédia téh énsiklopédi nu ditulis réréongan ku para pamacana. Ieu énsiklopédi migunakeun ramatloka husus nu disebut wiki, nu bisa ngarojong gawé réréongan. Nu ngilu ngaronjatkeun Wikipédia téh teu saeutik, nepi ka rébuan parobahan dina sajamna, nu sadayana karékam dina jujutan artikelna sarta dina nu anyar robah. Parobahan nu teu dipiharep biasana bakal geuwat dihapus ku nu séjén, sedengkeun mun nu ngaruksak téh matuh, ku urang bisa dipeungpeuk.

Kumaha cara mantuanana?

Ulah sieun mun rék ngéditsing saha waé bisa ngédit ampir sakabéh kaca. Mangga sing teuneung, tapi ulah coba-coba ngaruksak! Mangga pilari naon baé nu tiasa diropéa, boh eusina, éjahanana, tata basana, pokona mah pék sakamampuh anjeun.

Anjeun moal bisa ngaruksak Wikipédia, sabab sagala kasalahan bisa dioméan deui. Ku kituna, hayu, édit artikelna pikeun mantuan Wikipédia sangkan jadi sumber émbaran panghadéna di Internét!

Mangga cobian ayeuna

  1. Klik édit di luhur
  2. Pék ketikkeun naon baé
  3. Klik simpen pikeun nyimpen tulisan anjeun (pikeun latihan salajengna, mangga cobian dina kotrétan)
    ... atawa "témbongkeun sawangan" pikeun nguji parobahanana
Salajengna: Cara ngédit >>